نویسندگان و مترجمان
پروفسور پرویز رجبی
- امامقلی 1318
- دکتری از دانشگاه گوتینگن آلمان
پرویز رجبی تاریخدان و ایرانشناس در سال ۱۳۵۳ مرکز تحقیقات ایرانشناسی را تأسیس کرد. در ۱۳۶۷ به آلمان رفت و به مدت ۶ سال به تحقیق و تدریس در دانشگاههای ماربورگ و گوتینگن مشغول بود. سرانجام در ۱۳۷۳ مجددا به ایران بازگشت و ریاست بخش ایرانشناسی مرکز دایرةالعمارف بزرگ اسلامی را بر عهده گرفت.
تألیف آثاری همچون «کریمخان زند و زمان او»، «معماری ایران در عصر پهلوی»، «جشنهای ایرانی»، «تاریخ خط میخی فارسی باستان»، «مهر ایران»، «تخت جمشید بارگاه تاریخ»، «ارجنامه شهریاری»، «ایرانشناسی، فرازها و فرودها» مجموعه پنج جلدی «هزارههای گمشده»، مجموعه 6 جلدی «سدههای گمشده»، «کاشان، نگین انگشتری تاریخ ایران»، «ناتنیهای ایران»، «سفرنامه اونور آب» و ترجمه کتابهای «کویرهای ایران»، مارکوپولو در ایران»، «سفرنامه نیبور»، «داریوش و ایرانیان»، «هنر جهان اسلام» و «شهریاری ایلام» مهمترین فعالیتهای پژوهشی او در زمینه تاریخ و ایرانشناسی را تشکیل میدهند.
پرویز رجبی 21 بهمن ماه 1390 پس از تحمل یک دوره بیماری سرطان جان به جان آفرین تسلیم کرد.
دکتر اسماعیل کهرم
- تهران 1325
- دیپلم مدیریت شکاربانی از انگلستان کارشناسی کشاورزی از دانشگاه شیراز کارشناسی ارشد بومشناسی از دانشگاه آبردین انگلستان دکترای بومشناسی از دانشگاه ولز
تدریس در دانشگاهها و مراکز آموزشی از جمله دانشگاه تهران و دانشگاه آزاد اسلامی، مشاور امور کشاورزی در وزارت کشاورزی و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، مدیر دفتر حیاتوحش سازمان حفاظت محیط زیست ایران، مشاور خصوصی محیط زیست در ایران و انگلستان، ناظر پروژههای بومشناسی در نقاط مختلف ایران و انگلستان، اجرای برنامههای متعدد محیط زیستی در شبکههای مختلف رادیویی و تلویزیونی داخلی و خارجی برخی از سوابق علمی و اجرایی کهرم را تشکیل میدهند.
وی همچنین در انجمن حفاظت از پرندگان (RSPB)، صندوق جهانی طبیعت (WWF) ، انجمن پرندهنگری کاردیف - ولز ، مؤسسه مطالعات ایران شناسی بریتانیا (لندن) ، انجمن سلطنتی انگلستان - بخش آسیایی (لندن) ، باشگاه هنرمندان و نویسندگان تهران، کانون شکار و طبیعت ایران فعالیت داشته است.
دکتر کهرم علاوه بر انتشار دهها مقاله علمی، آثاری نیز در زمینه بومشناسی و محیط زیست تألیف و ترجمه کرده است که از آن جمله میتوان به «شیر و غزال»، «زندگی و مرگ دایناسورها»، «کوسهها و انسانها: آشنایی با کوسهها و بررسی علل حمله به انسان»، «حیاتوحش خانه ما»، «بومشناسی و برنامهریزی محیطزیست»، «مزایای تالاب» و «اکوتوریسم (اکولوژی، فعالیتهای تفریحی و صنعت جهانگردی)» اشاره کرد.
فریده گلبو (کردوانی)
- 1329
فریده گلبو داستاننویس و پژوهشگر ایرانی است. او از سنین نوجوانی فعالیت خود در عرصه روزنامهنگاری را با مجله فردوسی به سردبیری محمود عنایت آغاز کرد. گلبو در این دوره به تلخیص رمانهای نویسندگان سرشناسی همچون «جک لندن» و «بالزاک» پرداخت.
او نخستین رمان خود یعنی «جاده کور» را قبل از 20سالگی تألیف کرد. رمانی که در واقع یک تریولوژی بود و انتشارات امیرکبیر آن را به چاپ رساند. پس از آن گلبو در رشته روزنامهگاری دانشگاه تهران شروع به تحصیل کرد و سالهای بسیاری را در کسوت معلم در دبیرستانهای تهران به تدریس ادبیات فارسی گذراند. در آن زمان دو کتاب «ماسوله» و «ابیانه» را تألیف کرد.
او در دهه 70 و پس از چندین سال فعالیت در عرصه روزنامهنگاری شروع به تألیف رمان و به نثر درآوردن آثاری همچون «لیلی و مجنون»، «خسرو و شیرین»، «هفت پیکر» و «ویس و رامین» نظامی کرد. این آثار به قدری مورد توجه مخاطبان قرار گرفت که بارها تجدید چاپ شد.
فعالیتهای گلبو در عرصه داستاننویسی افتخاراتی را نیز برای او به همراه داشت؛ کسب جایزه قلم زرین برای کتاب «حکایت روزگار»، ترجمه کتاب «دو غریب » به زبان انگلیسی، اقتباس فیلم «شیرین» ساخته عباس کیارستمی از کتاب «خسرو و شیرین» و همچنین فیلم «نیمه پنهان» تهیمنه میلانی از کتاب« بعد از عشق».
دکتر اصغر عبدلی
- تهران 1347
- لیسانس رشته شیلات و محیط زیست (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان)، فوقلیسانس رشته محیط زیست (دانشگاه تهران)، دکترای رشته اکولوژی (دانشگاه لیون فرانسه)
- عضو هیئت علمی پژوهشکده علوم محیطی دانشگاه شهید بهشتی
اصغر عبدلی (متولد 1347، تهران) اکولوژیست و ماهیشناس، با بیش از 25 سال سابقه تدریس و تحقیق در زمینه اکولوژی و ماهیشناسی در مراکز تحقیقاتی و دانشگاههای مختلف ایران (پژوهشکده اکولوژی دریای خزر، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه تهران، دانشگاه تربیت مدرس و دانشگاه صنعتی اصفهان). در حال حاضر به عنوان عضو هیئت علمی پژوهشکده علوم محیطی دانشگاه شهید بهشتی مشغول فعالیت میباشد. وی بخش مهمی از وقت خود را صرف شناسایی تنوع زیستی ماهیان آب شیرین ایران (بیولوژی، اکولوژی و حفاظت) و آموزش دانشجویان در این زمینه کرده است. اجرای بیش از 30 پروژه تحقیقاتی با همکاری سازمانهای حفاظت محیطزیست، تحقیقات شیلات و دانشگاههای کشور و چاپ 8 عنوان کتاب و 150 مقاله علمی، نمونههایی از فعالیتهای پژوهشی او را تشکیل میدهند. از دیگر یافتههای علمی وی میتوان به معرفی چند گونه ماهی جدید برای اولین بار از کشور ایران اشاره کرد.
مجید اسکندری
- تهران 1351
- كارشناسي ارشد محيطزيست و منابع طبيعي گرايش تنوع زيستي دکترای علوم تحقیقات رستنیها، مؤسسه تحقیقات گیاهپزشکی ایران
- مدرس درس آشنایی با گیاهان
مجيد اسكندري فعاليت تحقيقاتي خود را از سال 1375 در زمينه جمعآوري و شناسايي نمونههاي گياهي در موزه و هرباريوم بخش تحقيقات رستنيها واقع در موسسه تحقيقات گياهپزشكي كشور آغاز نمود. وی مدرك كارشناسي ارشد محيطزيست و منابع طبيعي گرايش تنوع زيستي بوده و كتاب پر مخاطب آبشارهاي ايران نيز از ديگر تاليفات او محسوب ميشود.
سید امیر توکلی صبور
- تهران 1353
- فوقلیسانس پژوهشکده علوم زمین
- آموزش زمینشناسی در دورههای طبیعتگردی
سید امیر توکلی در زمستان سال 1353 در تهران متولد شد و در سال 1371 در رشته زمین شناسی مشغول به تحصیل شد و در سال 1383 از پژوهشکده علوم زمین با مدرک کارشناسی ارشد فارغ التحصیل شد. به دلیل علاقه وافر خود جهت شناخت پدیدههای زمینشناسی سفرهای متعددی به نقاط مختلف ایران داشته است. از سال 1377 تاکنون فعالیتهای زمینشناسی خود را در شاخههای معدنی و نفت و گاز ادامه داده است. ایشان از سال 1382 تاکنون در زمینه آموزش زمینشناسی فعال است.
دکتر مهدی رجبیزاده
- تهران 1359
- فوقلیسانس بیوسیستماتیک جانوری (دانشگاه شهید بهشتی) اخذ مدرک دکترا از دانشگاه گنت بلژیک
مهدی رجبیزاده مطالعات خود در مورد مارهای ایران را از سال 1383 شمسی، در دوره فوقلیسانس بیوسیستماتیک جانوری دانشگاه شهید بهشتی و زیر نظر دکتر بهرام کیابی با مطالعه در مورد افعیهای کوهزی جنس Montivipera شروع کرد. در ادامه، بهعنوان مربی پژوهشی در مرکز بینالمللی علوم و تکنولوژی پیشرفته و علوم محیطی کرمان مشغول بهکار شد و با انجام سفرهای تحقیقاتی در طبیعت ایران، بازید موزههای تاریخ طبیعی اروپایی و همکاری گسترده با دکتر نصراله رستگار پویانی و دکتر حاجی قلی کمی، در مورد تنوع خزندگان ایران بهخصوص مارهای زاگرس مطالعه کرد. سال 1390 برای ادامه تحصیل به بلژیک رفت و با آنالیز همه اطلاعاتی که در مورد مارهای ایران جمعآوری کرده بود، پایاننامه دکتری خود را تحت عنوان بررسی تنوع زیستی مارها در کوهستان شمالی و غربی ایران در دانشگاه گنت بلژیک دفاع نمود.
علیرضا نادری
- تهران 1352
- کارشناسی مهندسی کشاورزی (دانشکده کشاورزی کرج)
- مسئول بخش ردهبندی بندپایان دفتر موزه تاریخ طبیعی و ذخایر ژنتیکی سازمان حفاظت محیط زیست کشور (از 1381 تاکنون)
وی از دوران کودکی علاقه وصفناپذیری به طبیعت و موجودات زنده داشت و در همین دوران بود که با جمعآوری حشرات علاقه او شکل گرفت. در همان دوران مجموعهای از حشرات را جمعآوری کرد و از این میان به پروانهها، علاقه خاصی نشان میداد؛ بهطوری که اولین پروانه در زندگیاش را در سن 9 سالگی جمعآوری کرد. پس از اتمام دوران دبیرستان با آشنایی با دوستانی از جمله وازریک نظری قدم به عرصه علمی شناخت پروانهها گذاشت. وی بعد از اتمام تحصیلات دانشگاهی در رشته مهندسی کشاورزی دانشکده کشاورزی کرج در سال 1381 در سازمان حفاظت محیط زیست کشور مسؤلیت بخش ردهبنده بندپایان دفتر موزه تاریخ طبیعی و ذخایر ژنتیکی را به عهده گرفت و تا به امروز در این سمت فعالیت دارد.
برآیند سفرهای بسیار ایشان، به نقاط مختلف ایران، جمعآوری حدود 400 گونه بوده که از لحاظ تنوع گونهای، بزرگترین در نوع خود در جهان است که در آرشیو شخصیاش نگهداری میشود.
وی همچنین مجموعهای علمی از پروانههای سایر نقاط جهان با بیش از 1600 گونه دارد، او تا به امروز در حدود 14 تاکسون جدید برای کشور معرفی و همین تعداد رکورد جدید برای ایران به ثبت رسانیده است.
کامران کمالی
- تهران 1358
- کارشناسی ارشد رشته مهندسی منابع طبیعی- علوم محیط زیست (دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات تهران)، دکترای در رشته مهندسی محیط زیست ـ تنوع زیستی (دانشگاه تهران )
- مدیرعامل مؤسسه مطالعات خزندگان و دوزیستان ایرانیان مدرس درس آشنایی با خزندگان و دوزیستان ایران
کامران کمالی، متولد دیماه 1358، مدیرعامل مؤسسه مطالعات خزندگان و دوزیستان ایرانیان است. وی در دوره کارشناسی با حمایتهای مهندس هوشنگ ضیایی وارد عرصه حیات وحش گردید و پس از آشنایی با مهندس امید مظفری پا به عرصه مطالعه علمی خزندگان و دوزیستان ایران گذاشت. ایشان دانش آموخته کارشناسی ارشد رشته مهندسی منابع طبیعی ـ علوم محیط زیست دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات تهران بوده و اکنون در حال انجام رساله دکترای خود در رشته مهندسی محیط زیست ـ تنوع زیستی در دانشگاه تهران است. وی تاکنون در چندین پروژه مطالعاتی داخلی و خارجی همکاری داشته، در تعدادی از کنفرانسهای علمی داخلی و خارجی شرکت کرده و مقالات متعددی را در زمینه دوزیستان و خزندگان به چاپ رسانده است. از جمله فعالیتهای ایشان میتوان به همکاری در نگارش اولین اطلس خزندگان ایران اشاره داشت. همچنین به عنوان مدرس درس آشنایی با خزندگان و دوزیستان ایران، در دورههای راهنمایان طبیعتگردی (از سال 1381 تاکنون) مشغول به تدریس است.
علیرضا زمانی
- تهران 1372
- رشته زیستشناسی جانوری از دانشگاه تهران
- مدرس درس آشنایی با عنکبوتیان ایران عضو هیئت مدیره گروه جانورشناسان فلات پارس
علیرضا زمانی دانشآموخته رشته زیستشناسی جانوری از دانشگاه تهران، دامنه تحقیقاتی در طبقهبندی علمی و مطالعه پراکنش عنکبوتهای ایران را در برمیگیرد، وی تاکنون در چندین مطالعه پژوهشی با محققان داخلی و خارجی همکاری داشته که نتیجه آنها توصیف چندین تاکسون جدید برای جهان علم و معرفی بیش از 6 خانواده، 34 جنس و 112 گونه جدید برای فون ایران در قالب بیش از 25 مقاله و گزارش علمی بوده است.
محمدرضا آصف شایان
- تبریز 1353
- دکتری تخصصی قارچشناسی
محمدرضا آصف شایان، متولد مرداد 1353 در تبریز و دارای مدرک دکتری قارچشناسی است. ایشان از سال 1380 با شروع بهکار در مؤسسة تحقیقات گیاهپزشکی کشور، به شکل جدی و تخصصی آغاز به مطالعۀ تنوعزیستی و تاکسونومی قارچهای ایران نمود و در طی حدود بیست سال گذشته با اجرای طرحهای تحقیقاتی متعدد و انجام سفرهای میدانی و نمونهبرداری از مناطق مختلف کشور به جمعآوری و شناسایی قارچهای ایران پرداخت.
فرامرز آقابیگی
- بوکان 1358
- کارشناسی زبان و ادبیات فارسی، کارشناسی ارشد ایرانشناسی
- مدرس رشته جهانگردی (دانشگاه علمی - کاربردی جوادالائمه؛ یزد)؛ دبیر دبیرستان (رشته تاریخ و ادبیات)؛ کتابدار کتابخانه عمومی دکتر محمد جوادی
فرامرز آقابیگی متولد 1358 در شهر بوکان، استان آذربایجان غربی و دارای مدرک کارشناسی ارشد ایرانشناسی است. ایشان از سال 1395 به عنوان کتابدار کتابخانه عمومی دکتر محمد جوادی، در شهر یزد مشغول فعالیت هستند. آقابیگی به عنوان شاعر، پژوهشگر، سندپژوه، مترجم و مصحح در سوابق پژوهشی خود، تالیف و ترجمه بیش از 8 عنوان کتاب، بیش از 24 عنوان مقاله علمی در خصوص تاریخ و ادبیات دارند. ایشان با توجه به تسلط کامل به زبان کردی، آثار ارزشمندی نیز به آن زبان به صورت تالیف و یا ترجمه در کارنامه درخشان خود دارند. همچنین فرامرز آقابیگی با توجه به ذوق و طبع شعر، چند مجموعه شعر به زبان کردی در اختیار کردزبان و علاقهمندان به زبان کردی قرار دادهاند.
درک اسکات
- برادفورد 1944
- عضو انجمن تاریخ طبیعی برادفورد
درک متولد ٢٧ ژوئن ١٩٤٤ در برادفورد، شمال انگلستان می باشد و تا ١٩ سالگی در همان منطقه زندگی کرده است.
علاقه اش به طبیعت را مدیون پدرش می داند. زمانی که ٦ یا ٧ ساله بوده و پدرش او را با خود به طبیعت می برده. پدرش علاقمند به پروانه ها بود، اما حضور دِرِک در طبیعت و کنکاش او پرده از علاقه اش به پرندگان برداشت و نقطه آغازی شد برای زندگی اثرگذار او که همواره با پرندگان گره خورده است.
در سال ١٩٥٥ به انجمن تاریخ طبیعی برادفورد پیوست و پرنده نگری را به طور جدی آغاز کرد و نقل می کند اولین ثبتش از پرندگان مربوط به دسامبر ١٩٥٦ (زمانی که ١٢ ساله بوده) می باشد. او این کار را برای همیشه ادامه داد و تا کنون بیش از ١٥٠ جلد دفترچه از مشاهداتش یادگارها و البته اطلاعات ارزشمند زندگی همراه با طبیعت او می باشند. او تشویق های معلمانش در مدرسه برادفورد را علاوه بر حمایت های پدرش، در زمانی که پرنده نگری تفریحی غیر معمول به حساب می آمد، عاملی اساسی برای ثبات قدمش در این راه می داند.
حامد الماسی
- 0
- کارشناسی ارشد ارتباطات گرایش روزنامهنگاری از دانشگاه علامه طباطبایی
حامد الماسي، روزنامهنگار، جهانگرد و نوازنده مدرس سازهای ایرانی؛ تنبور، تار و سهتار است. او پس از سالها نوشتن دلنوشته و چاپ و انتشار مقالات ژورنالیستی در حوزههای مختلف فرهنگی و اجتماعی، تصمیم به مکتوب کردن بخشی از نوشتههای مرتبط با سفرهایش را گرفت.
پرویز بختیاری
- تهران 1353
- کارشناسی ارشد محیطزیست
پرویز بختیاری متولد دیماه 1353 در تهران است. ایشان دارای مدرک فوقلیسانس محیطزیست بوده و از سال 1380 به طور تخصصی مشغول فعالیت در حوزه پرندهنگری هستند.
مریم تراب پرور
- تهران 1361
- دکتری زبان و ادبیات فارسی؛ دانشگاه سمنان
دکتر مریم ترابپرور، مترجم و نوازنده سهتار و تنبور است و از سنین نوجوانی به عنوان نوازنده، با گروههای مختلف موسیقی همکاری داشته است. وی علاوهبر تدریس در دانشگاه، پژوهش درباره اسطوره ایرانی هوم را از سال ۱۳۸۸ آغاز کرده و مقالاتی را در این حوزه در نشریات علمی ـ پژوهشی به چاپ رسانده است.
دیگر آثار: سرزمین زئوس، اسطورههای خدایان و قهرمانان یونان، اسطورهها، معرفی اجمالی اساطیر ملل، اسطورههای گیاهی هندوستان، طوفان در فنجان چای (فیزیک و زندگی روزمره)
سعید (شهاب) چراغی
- تهران 1359
- کارشناسی مهندس منابع طبیعی؛ دانشگاه آزاد اسلامی (تهران شمال)
سعید (شهاب) چراغی، متولد 1359، دارای مدرک کارشناسی مهندس منابع طبیعی از دانشگاه آزاد اسلامی تهران شمال است. ایشان دورههای آموزشی پرندهشناسی در دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران (1384)، فنون و تکنیکهای بیهوشکردن وحوش در سازمان حفاظت محیطزیست (1386) را گذرانده و همچنین شهاب دورههای بینالمللی دیگری همچون:
Participated in “Cheetah Conservation Biology Course”- Namibia- Dec. 2009
Participated in special workshop on “Biological science, GIS, methodologies and use of cameratraps for studies and conservation of the Asiatic Cheetah”- Daranjir- 2005
Participated in special workshop on “Biological science, sampeling programs, wildlife management and techniques of study and conservation of Asiatic Cheetah and it’s habitats”- Turan- 2006
Participated in the workshop of “Local participation and natural resources management”- UNDP- 2007
را نیز با موفقیت گذرانده است.
شهاب چراغی تاکنون بیش از 200 تور اکوتوریستی به مناطق مختلف ایران و همچنین بیش از 80 تور طبیعتگدری در مقاصد خارج از ایران را نیز در کارنامه خود دارد.
مهدی زارع خورمیزی
- مهریز - یزد 1365
- دکتری حشرهشناسی کشاورزی
- کارشناس حیاتوحش اداره کل حفاظت محیطزیست استان یزد
مهدی زارع خورمیزی، مطالعات خود در زمینه حشرات و سایر گونههای جانوری بهویژه کفشدوزکها را از سال 1388 شروع کرد و تاکنون نتایج این پژوهشها در قالب 50 عنوان مقاله در مجلات معتبر داخلی و خارجی به چاپ رسیده است. او هماکنون به عنوان کارشناس حیاتوحش اداره کل حفاظت محیطزیست استان یزد مشغول بهکار است. علاوهبر آن در زمینههای آموزش، پژوهش و اطلاعرسانی درخصوص شناسایی، حفاظت و حمایت از گونههای جانوری فعالیتهای گستردهای در سطح کشور انجام میدهد.
ویلم فلور
- هلند 1942
- تحصیلات رشتههای اقتصاد توسعهیافته، جامعهشناسی غیرغربی و اسلامشناسی از دانشگاههای اوترخت و لیدن.
ویلم فلور از ایرانشناسانی است که پژوهشهای بسیاری را دربارهی تاریخ ایران بهویژه دورههای صفویه و قاجاریه انجام داده و به جنبههای گوناگونی از تاریخ ایران توجه دارد. «کشاورزی ایران در دورهی قاجار»، «تاریخ نمایش در ایران»، «بهداشت عمومی در ایران دورهی قاجار»، «ظهور و سقوط نادرشاه»، «بازیهای ایرانی»، «القاب و عناوین در ایران دورهی صفوی» و «تاریخ نان در ایران» برخی از عناوین تألیفات این ایرانشناس برجسته را تشکیل میدهند.
صبا کارخیران
- تهران 1356
- لیسانس گیاهپزشکی دانشگاه آزاد فوق لیسانس ایرانشناسی دانشگاه تهران
- همکاری در مجله گردشگری ایران (مؤسسه توريستى عمونوروز)
سمیرا محبعلی
- تهران 1363
- کارشناسی موزهداری از مرکز آموزش عالی میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کارشناسیارشد ایرانشناسی از دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران
- خبرنگار و دبیر سرویس گردشگری خبرگزاری میراث آریا
سمیرا محبعلی فعال حوزه میراث فرهنگی و گردشگری است. او پس از پایان تحصیلات کارشناسی فعالیت خود را به عنوان خبرنگار میراث فرهنگی و گردشگری آغاز کرد و برای سالها به همکاری با رسانههای مختلف پرداخت. پس از پایان تحصیلات در مقطع کارشناسی ارشد به حوزه تولید محتوا تخصصی میراث فرهنگی و گردشگری روی آورد و تاکنون نیز در همین حوزه مشغول فعالیت است.
محسن هاشمنژاد
- زنجان 1358
- کارشناسی رشته زمینشناسی (دانشگاه آزاد تهران) کارشناسی ارشد رشته آبوهواشناسی سینوپتیک (دانشگاه زنجان)
- کارشناس اداره کل هواشناسی استان زنجان پشتیبان هواشناسی کوهستان در حوادث و عملیاتهای امداد و نجات
محسن هاشمنژاد تا سال 1402 بیش از 1000 کلاس هواشناسی کوهستان برای کاربران مختلف همچون کوهنوردان، امدادگران،خلبانان و غیره برگزار کرده و بیش از 20000 نفر را آموزش داده است. همزمان با آموزش، اقدام به پشتیبانی تخصصی هواشناسی کوهستان برای برنامه های کوهنوردی داخلی و برون مرزی نموده است. همچنین ارائه اطلاعات هواشناسی کوهستان تخصصی در عملیات های متعدد امداد و نجات در در نقاط مختلف کشور و حتی خارج از کشورجزء اقدامات ایشان می باشد.
پیمان یزدانی
- بجنورد 1368
- مدرک کارشناسی مهندسی شیمی از دانشگاه علم و صنعت تهران، کارشناسی ارشد مهندسی شیمی از دانشگاه بولونیا ایتالیا
- عکاس خبری در خبرگزاری ایسنا ۹۴-۹۷ عکاس آزاد ۹۷- تاکنون اهل سفر
پیمان یزدانی متولد سال ۱۳۶۸ در شهرستان بجنورد است. او در طی تحصیل در دانشگاه بولونیا ایتالیا با مفاهیم مختلف در حوزه سفر آشنا شده و بیشتر و دقیقتر در این حوزه فعالیت خود را ادامه داده است. تجربه دو کار داوطلبانه در مراکش (۹۳) و ویتنام (۹۵) وی را با دنیایی جدید آشنا کرد و بر علاقمندیاش افزود.
او در حال حاضر در حوزه عکاسی، سفر و تفکر دیزاین فعالیت میکند.
×